Automatische deuren

Desatec zet de deur open naar het vlotste klantenverkeer.

Geen gedoe meer met zware deuren die moeilijk opengaan en voor geklungel zorgen! Met de automatische deuren van Desatec geef je jouw zaak een professionele uitstraling. Een automatische deur bestaat uit drie hoofdonderdelen: het kader, de motorbalk en de elektronica (sensoren, bediening en beveiliging). Onze automatische deuren kunnen geleverd en geplaatst worden in diverse opstellingen.

Schuif- en draaideuren

De voordelen van schuif- en draaideuren zijn eindeloos. Ze zijn plaats- en tijdsbesparend, openen snel en geruisloos en zorgen ervoor dat jouw klanten de deur niet langer hoeven aan te raken. Handig én hygiënisch! We stellen de beste oplossing voor op basis van de beschikbare ruimte en jouw eigen wensen.

Anti-paniek systemen

Je kan ook bij ons terecht voor de installatie van nooddeuren en brandwerende deuren. Door toevoeging van speciale scharnieren kan iedere standaard deur omgevormd worden tot een nooddeur. Dit systeem zorgt ervoor dat de deuren in geval van nood eenvoudig te openen zijn van binnenuit.

Totaaloplossingen

Wil je jouw complete ingang laten aanpassen? Staat er een renovatie op de planning? Wij denken graag met je mee over de optimale toegankelijkheid voor jouw klanten. We werken met kwalitatieve producten die een hoge mate van technologie en duurzaamheid garanderen. Neem gerust contact op voor een offerte op maat!

Neem contact op of vraag een interventie aan.