Toegangscontrole

Soms moet je selectief zijn.

Om jouw gebouw of parking te beveiligen, bieden wij allerhande vormen van toegangscontrole aan. Zo weet je perfect wie er binnen en buiten gaat. En da’s geen overbodige luxe!

We moeten eerlijk zijn, het tijdperk van de klassieke sleutel of bewaker aan de poort bereikt stilaan z’n einde. Gesofisticeerde en geïndividualiseerde toegangscontroles zijn de toekomst en maken het makkelijker om je eigendommen tegen een betaalbare kost te beveiligen. Je kan hier zo ver in gaan als je zelf wil. En geef toe, een goede nachtrust is toch onbetaalbaar?

Ontdek de verschillende toepassingen hieronder!

Technische toepassingen

Camerabewaking

Schrik ongewenste bezoekers af met camerabewaking. Je hebt 24/7 toegang tot de camerabeelden en kan deze van op afstand bekijken. We adviseren je graag over het juiste systeem voor jouw bedrijf of privéwoning.

Toegangscontrole

Elektronische toegangscontrole met kaarten of badges is een efficiënt en veilig alternatief voor het klassieke slot met sleutel. Bovendien kunnen we dit uitrusten met tijdsregistratie, zodat je altijd weet wie op welk ogenblik aanwezig is.

Deurcommunicatie

Wil je een communicatiesysteem toevoegen aan jouw deur, poort of hek? Wij kunnen je helpen met verschillende oplossingen op vlak van parlofonie en videofonie. Zo weet je altijd wie er voor de deur staat en kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Slagbomen

Slagbomen zorgen ervoor dat niet iedereen zomaar kan oprijden. Kies zelf welke medewerkers of leveranciers automatische toegang krijgen aan de hand van een vingerprintscan of nummerplaatherkenning.

Nood aan een (dringende) interventie?
We helpen je snel verder!